Daily Calendar

Selasa, 24 Februari 2015

Susahnya nak manage blog

bab tulis blog saya memang failed. tapi bab nak merapu kat FB kat paper, cepat je idea datang. Kekadang tu mencurah-curah macam hujan....

ada juga saya google google and godek godek blog manusia lain kot kot dapat ceduk ilmu. 
Persoalan saya: Macam mana nak memantapkan blog saya yang bersawang ni? hehehehe...

takpe la.. kita pelan pelan eh. walau pun dah lama berblogging tapi still tak le mantapkan penguasaan ilmu blogging. Ternyata, blogger dan journalis dua dimensi berbeza.

Mereka yang hebat akan mampu menemukannya!

Tahniah!

peace yo!!


Tiada ulasan: